Opleiding

DETAILX - Jouw partner in autoschoonmaakdiensten

DETAILX is dé specialist in autoschoonmaakdiensten, speciaal ontworpen voor auto liefhebbers zoals jij. Met onze uitgebreide expertise op het gebied van opleiding, polijsten, interieur reinigen en het starten van je eigen zaak, bieden wij een unieke ervaring waarmee je jouw passie voor auto's naar een hoger niveau kunt tillen.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om je de nieuwste technieken en methoden op het gebied van autoschoonmaak bij te brengen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze individuele opleidingen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften en doelen te voldoen. Leer alles over het professioneel reinigen van auto's, het polijsten van lakwerk en het aanbrengen van beschermende coatings.

Bij DETAILX geloven we dat de details het verschil maken. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige schoonmaakdiensten aan, maar leren we je ook hoe je jouw eigen autoschoonmaakbedrijf kunt starten. Ontdek hoe je jouw passie kunt omzetten in een succesvolle onderneming en leer de fijne kneepjes van het vak. Bovendien leren we je hoe je professionele coatings kunt aanbrengen, zodat jouw auto beschermd blijft tegen vuil, krassen en weersinvloeden.

Kies voor onze opleiding(en) en maak indruk met een perfect schone en gepolijste auto. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze autoschoonmaakdiensten en opleidingsmogelijkheden. Wij staan klaar om jou te helpen jouw passie voor auto's naar nieuwe hoogten te brengen.

Al onze opleidingen in 1 keer volgen? Het kan! We geven deze in 3 opeenvolgende dagen ( of aparte data ) na elkaar zodat je klaar gestoomd bent om direct aan de slag te gaan. 

Per direct zal je in staat zijn om een gehele auto te polijsten, het interieur aan te pakken en daarna een coating te plaatsen. Een correcte prijsopgave zal je ook kunnen opmaken net zoals offertes. 

You are becomming a professional!


totaal prijs: 1720€ ipv 1905€ incl. BTW

BECOME A PROFESSIONAL


1 ON 1 COURSE

Heb jij altijd al je auto op een professionele manier je auto willen polijsten met een roterende of excentrische polijst machine? Detailx course is ontwikkeld om je op de juiste manier met een polijstmachinemachine in combinatie met gereedschappen en producten te laten werken. Het is de perfecte workshop voor elke beginnende detailer en autoliefhebber die zijn kennis exponentioneel wil uitbreiden. 

Detailx course is een praktijkgerichte workshop waarbij je vanuit de basis doorwerkt naar de professionele technieken, en het werken met meerdere gereedschappen en producten. Ontdek alle feiten over het verwijderen van krassen en hologrammen terwijl je tegelijkertijd leert hoe je moet werken met bijvoorbeeld roterende machines om deze te gebruiken bij het verwijderen van krassen. 


Kortom, wij leren u hoe je alles hanteert - bekijkt en dewelke de beste technieken zijn. 


PRIJS: 575€ ( incl BTW ) duurtijd: +/- 9 uur 

Hierbij wordt slechts een klein deel van je auto gepolijst


PRIJS: 985€ ( incl BTW ) Duurtijd: +/- 15 uur  ( 2 dagen )

Hierbij polijsten we samen de gehele auto 20240310_144049
20230225_111535
20211113_095647___serialized1
IMG_20220327_133117
20211127_085951
20210522_132338___serialized1
20221227_114137

TRAINING DAY 


- LEARNING IS KNOW HOW...

BECOME A PROFESSIONAL


1 ON 1 COURSE

Heb jij altijd al je auto op een professionele manier je interieur willen poetsen en ook weten hoe het allemaal moet? Wij beschikken over de nodige know how en tevens de nodige producten en machines. Zo kan jij leren als een pro hoe je een interieur reinigt en beschermt.


Detailx course is een praktijkgerichte workshop waarbij je vanuit de basis doorwerkt naar de professionele technieken, en het werken met meerdere gereedschappen en producten. Ontdek alle feiten over het reingen en beschermen van elk interieur. 


PRIJS: 485€ ( incl BTW ) duurtijd: +/- 6 uur

TRAINING DAY 


- LEARNING IS KNOW HOW...

BECOME A PROFESSIONAL


1 ON 1 COURSE

Leren een coating plaatsen door een certified installer ! Ja het kan bij DetailX. U staat niet te kijken langs de zijlijn, u helpt mee met het plaatsen van een echte keramische coating ( op uw eigen auto ). Leer de verschillende soorten coatings kennen, en hun werking. We leggen u ook het verschil tussen een echte keramische en glas coating. Wij brengen onze uitgebreide kennis graag over bij u tot in detail. Ondertussen tijdens het plaatsen ervan leren wij u waarop te letten en hoe coatings eigenlijk werken. Na afloop zal u in staat zijn om elk soort coating op elk voertuig te kunnen plaatsen. Uiteraard krijg je alles nogmaals uitgebreid mee op papier! De cursus duurt +/- 6 uur.


PRIJS: 365€

Hierbij wordt slechts de motorkap van je auto voorzien van een keramische coating 


PRIJS: 995€ 

Hierbij wordt de volledige auto voorzien van een keramische coating ( 3 jaar stand tijd )


PRIJS: 1025€ 

Hierbij wordt de volledige auto voorzien van een keramische coating ( 5 jaar stand tijd )

TRAINING DAY 


- LEARNING IS KNOW HOW...

Je bent van plan om te starten als bijberoep of als hoofdberoep, maar hebt eigenlijk geen idee wat daar allemaal bij komt kijken? Onze cursus detailing as a business vertelt je alles wat je moet weten. Hoe bepaal je een correct tarief, waar haal je je klanten, hoe doe je aan klanten binding, reclame maken, offertes opmaken... we vertellen en leggen je het graag allemaal uit. 

Geen saaie materie, maar alles gerelateerd aan auto detailing. 

Wij doen niet aan groeps sessies, maar enkel jij en ik. 

Uiteraard krijg je een volledige gedocumenteerde map mee, met alles wat we verteld hebben. 


PRIJS: 495€
opleidingen-syntra2
studiebeurs
istockphoto-1292771469-612x612

Doordat wij over een drukke agenda beschikken, nemen wij graag contact met u op om een datum vast te leggen.  
 
 
POLISH LIKE A PRO
INTERIOR DETAILING CLASS
COATING
DETAILING AS A BUSINESS