DETAILING SERVICE

DETAILING SERVICE...


BECOUSE WE ALL WANT TO SHINE

Bij DETAILX, de autoschoonmaakdienst voor echte auto liefhebbers, bieden we een breed scala aan keuzemogelijkheden om jouw auto professioneel te laten reinigen. Of het nu gaat om het interieur of het exterieur, wij zorgen ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet. Daarnaast bieden we ook diensten zoals polijsten, coatings, lederherstel, velgen coating en cabriodak reiniging. Vertrouw je auto toe aan onze deskundige team en geniet van een onberispelijk resultaat.

ESSENTIAL PACK

MEER INFO

Wij zorgen ervoor dat je auto weer straalt als nieuw, zonder vervelende waskrassen. Met onze professionele lentekuur geven we je auto een gladde lak en brengen we een beschermende glascoating aan. Jouw auto verdient de beste behandeling, dus vertrouw op DETAILX voor een ongeëvenaarde glans en bescherming.

We bieden een uitgebreide wasbeurt en glanspolijsten van uw nieuwe auto. Met optimale bescherming in de vorm van een keramische coating voor auto's met een kilometerteller die niet meer dan 2500 km heeft gereden, zorgen we ervoor dat uw voertuig er beter nieuw uitziet. Vertrouw op ons vakmanschap en onze passie voor auto's om uw wagen in topconditie te houden.

Onze expertise richt zich voornamelijk op het herstellen, kleuren, verwijderen van krassen en scheuren, evenals het reinigen en voeden van leder. Wij begrijpen de waarde van hoogwaardig leer en zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Vertrouw op DETAILX voor de beste lederherstellingen en -onderhoud.

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om jouw auto weer te laten stralen. Onze experts behandelen bepaalde delen, coaten velgen, reinigen cabriodaken, en verwijderen vlekken op de zetel. Daarnaast zorgen we er graag voor dat ook de motor weer helemaal schoon is. Vertrouw op DETAILX voor een professionele en grondige reiniging van jouw geliefde auto.

We streven ernaar om uw voertuig een uitzonderlijke glans te geven die jarenlang meegaat. Met onze uitgebreide diensten, inclusief keramische coating, bieden wij niet alleen bescherming, maar ook vele voordelen. Ervaar het gemak van het wassen van uw auto en geniet van het resultaat: een auto die er als nieuw uitziet en beschermd is tegen de elementen.

 Heeft uw auto een uitstekende interieur reiniging nodig? Wij zijn experts in het verwijderen van vuil, vlekken en ongewenste geuren en bieden diepte reiniging aan voor een fris en schoon interieur. Met onze professionele aanpak kunnen we zelfs de meest hardnekkige geuren permanent verwijderen. Laat uw auto weer stralen met onze diensten.

Onze expertise ligt in het polijsten van auto's, het verwijderen van waskrassen en het herstellen van de glans van uw voertuig. Met onze keuze uit verschillende stappen polijsten, zorgen we ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Vertrouw uw kostbare bezit toe aan onze professionals!

Onze diensten omvatten steenslag herstel en kras herstel, waarbij we ervoor zorgen dat eventuele beschadigingen onzichtbaar worden gerepareerd. Onze technieken zorgen ervoor dat de herstelde delen even sterk zijn als het origineel, met behoud van de oorspronkelijke kleur. Laat je auto stralen met DETAILX!