Contact

CONTACT & LOCATION

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een professionele autoschoonmaak? Neem contact op met DETAILX, dé autoschoonmaakdienst voor auto liefhebbers. Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om uw auto weer te laten stralen als nieuw. Bel ons vandaag nog of stuur ons een bericht via onze website om een afspraak te maken.

STEVEN

CERTIFIED SHINE MASTER

We begrijpen we dat uw auto niet zomaar een voertuig is, maar een passie en een trots bezit. Ons ervaren team van professionals is gespecialiseerd in het grondig reinigen en verfraaien van uw auto, zowel van binnen als van buiten. Met gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Vertrouw op DETAILX voor een professionele en gepersonaliseerde autoschoonmaakservice die uw auto naar een hoger niveau tilt.

KRIJG GRATIS UW OFFERTE OP MAAT
 
 
 
 
 
 
ESSENTIAL PACK
NEW CAR
PPF
COATING PACK
POLISH PACK
INTERIOR CLEANING
LEATHER REPAIR
EXTRA SERVICE
ANDERE
 
 
 

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN...


We zetten de koffie klaar en we bespreken samen de mogelijkheden. Om u steeds van dienst te zijn, kan u ons 24/7 bereiken! Per telefoon - email - whatsapp - facebook...


We weten dat iedereen graag snel van antwoord gediend wil zijn, ook daarin hebben wij geïnvesteerd om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vandaar dat u ons 7/7 kan bereiken. 


Hoe bereikt u ons? 


  • E17 afrit WAREGEM 
  • Kortrijkseweg richting HARELBEKE
  • Sla LINKS af richting Beveren - dries
  • 1e straat RECHTS af
  • Over de drempel 
  • 1e RECHTS
  • 100 meter verder aan uw RECHTERZIJDE
Maandag - Zondag
24 uur geopend

Steeds op afspraak: 0470/21.83.22

Onze agenda voor het aanbrengen van lakverzegeling zit voor maanden ver vol..! Maak dus tijdig uw afspraak. 


CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer 0470 21 83 22

BTW: BE0758.797.742

BELANGRIJKE informatie

OPSLAG VAN UW AUTO

Omdat wij enorm veel waarde hechten aan de eigendom van elke klant, staat uw auto bij ons volstrekt veilig, binnen in een loods volledig achter slot en grendel. Uw sleutel op een andere plaats in een RFID zakje.

" ZEKERHEID "

VERGELIJKEN

Je komt niet zomaar naar DetailX! Onze prijssetting is nauwkeurig gebaseerd op de werkuren en professionele producten. Wat aangerekend wordt is de juiste waarde van de behandeling en valt dus niet te vergelijken met prijzen van een ander bedrijf.

" CORRECT "

AFTER CARE

Na de behandeling van uw auto spreekt het voor zich dat u nog steeds met al uw vragen of suggesties bij DetailX terecht kan. We informeren u graag over hoe je best en met welke je producten je het onderhoud uitvoert. 

" ONDERSTEUNING " 

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM