PPF

PAINT PROTECTION FILM

PPF EEN MIRACULEUZE BESCHERM FOLIE VOOR UW WAGEN 

WAT IS PPF?


PPF is een transparante Paint Protection Film.

Deze film beschermt de autolak tegen steenslag en krassen. Het heeft een hydrophobische nano-glas toplaag en zorgt ervoor dat water wordt afgestoten.
De film heeft een perfecte heldere glans en is bestand tegen watervlekken, insecten en vogelpoep. Door de uitstekende schokbestendige eigenschappen wordt het voertuig beschermd tegen steenslag, krassen en wasborstels. Dankzij de zelfherstellende eigenschappen verdwijnen de lichte krassen na korte tijd door de zon.

Als u voor uw auto zorgt, is de kans groot dat uw PPF nog jaren zijn kwaliteit blijft behouden! Geen verandering in kleur of textuur, geen vergeling in de loop van de tijd, alleen de beste bescherming.

MOGELIJKHEDEN


De mogelijkheden van Paint Protection Film zijn vrijwel eindeloos. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen om de instaplijsten van je wagen, of de bumpergoot aan je koffer te laten beschermen. Door deze bescherming zullen deze plaatsen veel minder krasgevoelig zijn. Want je kent dat wel, met snel iets uit de koffer te nemen, laat je het perongeluk vallen op de bumper, waardoor je zo’n lelijke, opvallende kras hebt. Dankzij PPF is dat niet meer het geval. De ondiepe krassen zullen wegtrekken dankzij het zelfhelende effect. De diepere krassen zullen nog steeds in de folie zitten, waardoor de onderliggende lak perfect blijft. Het volstaat dan gewoon om de folie eraf te halen en opnieuw te plakken.

UW MOGELIJKHEDEN:

FRONT PPF


Elke wagen heeft dit nodig. Een volledige voorkant biedt bescherming aan de meest kwetsbare onderdelen van uw wagen tegen steenslag, het bestrijden van de impact die stenen en stof veroorzaken op de voorkant van uw wagen en de gevoelige onderdelen hiervan.

FULL PPF


Het wordt gewoon niet beter. Circuits wagens, stadswagens of alledaagse wagens; elke centimeter van uw wagen wordt beschermd tegen onhandige chauffeurs in parkeerplaatsen, vogelpoep, steenslag, lichte vegen en wat de wereld ook maar naar u toe gooit.

PARTICULAR PARTS PPF


Deze optie is het meest geschikt voor wagens op het circuit, of voor elke wagen die veel hogesnelheidskilometers maakt op wisselend terrein. Het beschermen van de voorkant, de spiegels en de dorpels is essentieel voor circuitdagen.

KRIJG UW OFFERTE


Als u een ruw idee heeft van wat u wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Selecteer de juiste opties, druk op de knop en wij nemen contact met u op om uw DetailX behandeling tot in detail op maat te maken!

 
 
 
 
Bel me
Email me
 
+ COATING
+ WAX
+ LAK CORRECTIE ( niet bedekte zones )